Uitzichtloos

by J
(Frankrijk)

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik zie het niet meer zitten. Het water staat me aan de lippen, misschien zelfs hoger.


Ik ben er sinds kort achter dat ik dus al 25 jaar slachtoffer ben van een narcist. Alle verhalen die ik o.a. op deze site lees zijn zo volledig herkenbaar en tegelijkertijd confronterend.

Al vanaf het begin van onze relatie was het al niet normaal. Maar ja tot over je oren verliefd dus je denkt dat je de wereld kunt verbeteren.
Zo ontzettend geniepig en langzaam heeft ze me psychisch, fysiek en emotioneel helemaal kapot gemaakt. Vervreemd van mijn familie. Ondertussen zitten we in het buitenland en je denkt verandering doet waarschijnlijk goed, maar het is alleen maar erger en erger geworden.

Ondertussen heb ik een burn-out achter de rug en loop hard richting een inzinking. Ik heb totaal geen energie meer, mijn wilskracht is vernietigd en een eigen mening de kop in gedrukt. Zelfvertrouwen bestaat ook al niet meer en ik kan niet meer helder nadenken. Het schrijven van dit stukje kost me al 2 dagen.

Narcisme wordt hier nauwelijks geschat, heb door mijn burn-out bij een psych gelopen maar ik moest de oorzaak bij mezelf zoeken. Natuurlijk laat je als slachtoffer het ook gebeuren. Maar je hebt er domweg geen vat op.
Ondanks alle goedbedoelde adviezen, zie ik voor mezelf geen uitweg. Doordat ik 25 jaar lang “gemarteld” ben, ben ik aan het eind van mijn latijn, geen vechtlust meer. Het enige wat me rest is mijn “straf” uitzitten en hopen dat zij eerder gaat als ik......

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs