van engel naar duivel

by carina
(belgie)

Met engelen geduld naar duivelsgedrag.hij kreeg mij zover..De sensitieve stille steeds groeiendere narcist: veertienduizend van mijn eigen vader..

Drie mooie minderjarige kinderen; 23 jaar iemand "kennen". Hem willen steunen door hem wel te zien in zijn kwaliteiten en niet in zijn valkuilen. En dan is er niets meer van jezelf over..m want ondanks het wachten op jouw moment met hem.. met engelen geduld groeit er in je binnenste een duivel die losbarst wanneer je voor de zoveelste keer weer door zijn passief agresieve gedrag, gladde verkoop praatjes en ontrouw jezelf nog minder waard bent gaan vinden dan hij doet.
Beste "crash dieet" ooit, zo slank als een den naar wel 25 jaar energie in je oogopslag kwijt aan een bodemloze ziel partner.
Scheiden met advocaat omdat hij voorstelt eerst daarna weer goed vrienden te gaan worden met zijn eerste stap naar opbouwen vertrouwen vanwege zijn verzwegen vreemdgaan tijdens relatietherapie jullie financiën goed te blijven beheren..
Ik zal hoop ik genoeg energie overhouden voor om mijn kinderen weer nu 50 ipv 100 % te " mogen" verzorgen .Want ik was zo blond om voor enig herstel huwelijk vanwege oplopende ruzies thuis dan maar weg te gaan onder het mom LAT en beter voor iedereen .
Nu, rentenierend op bakken geld heeft hij ontdekt dat hij zijn kinderen belangrijk vindt en mij ongezond gek...en niet omdat ik hem niet meer moet.
Hoe houd je voor ogen hem te blijven respecteren als vader voor je kinderen terwijl je zijn aanwezigheid in meer dan de helft van je leven begint te haten en ontploft van frustratie? En je nu ook snapt dat hij je " ticket to your own family" was die net zo ziek met je omging en hem op een voetstuk zette.

Ik sta aan het begin van de volgende 45 jaar van mijn leven dat alleen maar beter kan worden.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs