Comments for Verliefd getrouwd gescheiden..

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 24, 2013
Rating
starstarstarstarstar
intuitie
by: sylvia groot

In dit verhaal herken ik hoe het begint. Ze zoeken naar je emotie. Net zo lang tot het ze lukt om je verliefd te maken. Dat is de valkuil.
Echter ook in het begin geven ze bepaalde signalen af die je niet thuis kunt brengen. En je onbewuste signaleert alles, ook al wil je liever op die roze wolk blijven.
Daarom zou ik van de daken willen schreeuwen: vertrouw altijd op je INTUITIE, hoe verliefd je ook moge zijn. Zodra je je intuitie belangrijker vindt dan je verliefdheid, heb je een kans om door het oog van de naald kruipen.

May 24, 2013
Rating
starstarstarstarstar
ex vrouw
by: Anonymous

Mevrouw ex vrouw, ik vind het vreselijk dit te moeten lezen. U bent, net als ik, te lang gebleven in deze relatie!! Ik hoop echt dat je toch kunt herstellen hiervan. De psychische schade is enorm, ik weet het echt.

Een geringe troost, het is in feite geen troost, is toch de financiele afhandeling. Het gaat niet alleen om het geld maar om enige compensatie. Zo voelt dat.

Als de ex dit niet betaalt, kan een advocaat dit afdwingen tenminste als uw ex een werkgever had, eveneens via pensioenfondsen (wordt ingehouden). Maar dit moet in een vonnis staan, uitspraak rechtbank zodat werkgevers gedwongen worden.

Ik vecht ook voor mijn rechten momenteel en het ziet er niet slecht uit. Vanwege alle bewijzen die ik heb, of mijn advocaat vraagt deze op: jaarinkomsten van mijn ex man (belastingoverzichten).

Als hij een vermogend man is met een bovengemiddeld jaarinkomen heeft u rechten, eveneens pensioen (dient gedeeld te worden). Uw advocaat kan dit voor u regelen.

Ik hoop toch dat het zonnetje nog weer eens gaat schijnen.

Veel sterkte.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Verliefd getrouwd gescheiden...


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs