Comments for Verlost na 18jaar

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 09, 2017
Rating
starstarstarstarstar
Verlost na 18 jaar
by: Anonymous

Ik weet zeker dat het inmiddels goed gekomen is met jou! Respectloos gaan zulke mannen om met vrouwen. Ook ik moest alles voor hem doen. Gratis bij mij inwonen en mij geestelijk en lichamelijk kapot gemaakt. Woonde in het buitenland en had een verblijfplaats nodig in Nederland wanneer hij hier kwam voor zijn onnodig inkopen. Uiteindelijk heeft hij niks. letterlijk kapot gegaan.

Dec 06, 2015
Rating
starstarstarstarstar
gaat je zeker lukken!
by: Anonymous

Ik ben nu ruim 3 jaar verder na een soort gelijke relatie. Heel veel geweld, jaloezie en duizenden euro's lichter. Een paar keer had ik het zover dat hij mijn huis zou verlaten, maar moest wel eerst met hem afrekenen. Zelfs de benzinekosten die had gemaakt voor mij. Zelfs nu nog blijft af en toe de angst dat hij opduikt. Het gaat erg goed met mij, een nieuwe relatie is nog niet gelukt. Merk echt dat ik weer moet werken aan het vertrouwen krijgen in mensen. Ik heb zulke enorme stappen gemaakt de afgelopen 3 jaar. Ook jij komt er! Als je dit doorstaan hebt dan kun je hierna echt alles aan.

Nov 16, 2015
Rating
starstarstarstarstar
dito verhaal
by: Anonymous

Heb uw verhaal gelezen en sluit me erbij aan . Die regel over de politiek gebruik ik zelf ook regelmatig. Want draaien en overal hebben ze een excuus voor. Ik leg me erbij neer (tot zover) maar heb mezelf nu weer bovenaan gezet. Ben weer gaan trainen en zorg goed voor mezelf. Iets wat hij niet leuk vindt omdat hij de grip op me verliest. Hij probeert ruzie uit te lokken maar dan ga ik iets doen en zorg dat ik uit N omgeving ben . Daarna zegt hij ..he houd je goed je maakt geen ruzie meer . Waarop ik antwoord. . Het interesseert me niet meer . Daarmee bedoel ik z'n vrouwen en sex verslaving. En kijkt hij de andere kant op . Weet dat hij dat niet leuk vindt

Sep 22, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Er valt niet mee te leven
by: J

duidelijke en enige juiste conclusie.........

pak je leven weer op en maak er wat van, zal moeilijk zijn maar het gaat je lukken,

sterkte,

J

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Verlost na 18jaar.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs