Verlost na 18jaar

by Anoniem
(Nederland)

Waar moet ik beginnen. Was erg jong toen we een relatie kregen. Eerste liefde. Na een paar maanden kwamen de eerste rare dingen. Agressief gedrag , schreeuwen duwen schoppen. Altijd gelijk willen hebben. Alles wat je zegt wordt later tegen je gebruikt. Dus houd je uiteindelijk maar helemaal je mond. Het fysieke geweld werd met de jaren minder maar de angst niet. Er was al zoveel kapot gemaakt. Twee kinderen gekregen. Eerste was een doorn in zijn oog, tweede een verlengstuk van hemzelf , alleen in positieve zin want tweede kind is in alle opzichten een engel. Ben moe heel moe doodop van alle aantijgingen alles wat ik al die jaren fout heb gedaan in zijn ogen. Ik ben heel liefdevol opgevoed en weet dat het allemaal niet aan mij ligt, maar toch ga je twijfelen en zeker als je er niet met anderen over praat. Dat is dus ook mijn eerste advies: blijf met mensen praten over de gekte van jouw situatie. Liefst mensen die niet te dichtbij staan. Kritiek kon mijn ex nooit verdragen daar werd ie woest van. Op een gegeven moment ben je op heb je geen liefde meer voor de persoon die je dat aandoet. Toen ik niet meer kon besloot hij weg te willen hij was toe aan rust en verdiende een betere vrouw. Die hem wel gelukkig kon maken en die hij gelukkig maakt. Hij voelde een leegte van binnen en dat was mijn schuld ik heb 18 jaar van zijn leven verpest en ben nooit goed voor hem geweest. Hij hoopt dat ik ook kapot ga net zoals hij, een volgend moment heeft hij spijt en wil mij helpen om het straks allemaal te redden en wil hij vrienden blijven. Wat een mindfuck! Zolang hij zich oke voelt mag ik me oke voelen maar zodra hij niet meer ziet zitten moet ik ook kapot. Tweede advies: ga geen discussie aan en laat je niet verleiden dingen tegen hem te zeggen, die later onherroepelijk tegen je gebruikt gaan worden. Het voelde als leven met jekyl en hyde, ene moment ben je de wereld andere moment ben je niets waard voor hem. Dat is zeer verwarrend en vermoeiend. En put je uit. Vrienden en familie worden allemaal zwart gemaakt aan iedereen mankeert er wel iets. Denk niet ik mag dat want hij doet het ook! Fout: hij mag alles en voor jou gelden heel andere regels. Hem erop aanspreken heeft geen zin want hij weet het altijd zo te draaien dat hij gelijk heeft. Ik heb vaak gezegd je had de politiek in moeten gaan. Ik wens iedereen die in zo een relatie zit heel veel sterkte toe want er valt niet mee te leven.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs