Comments for Vermoeden

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Feb 03, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Weer goed
by: Anonymous

Inmiddels is het weer bijgelegd. Ze was diepongelukkig door de situatie. Ik ben er wel weer blij mee en ze zegt ook we zullen dit wel vaker hebben en dat denk ik ook. Ik blijf mijn grenzen trekken want ze begint toch weer te pushen dat ze bepaalde dagen wil komen. We zien wel weer. Ik ben ook erg geschrokken van dat meisje die uit het leven is gestapt doordat ze het niet trok allemaal ook net BL en angsten. Ik wil er zijn voor haar. Het gaat weer beter en wacht maar weer af.
Als het te pas komt zullen we het wel weer bespreken met haar. Ze is te labiel om dat nu aan te kunnen

Feb 03, 2018
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

dag A,

goed dat je dit verhaal vertelt. Klassiek: hier is er iemand die duidelijk emotioneel in de problemen zit en ja, borderline, zou best kunnen. Echter, als zij ook nog eens dingen ziet die er niet zijn dan kan zij zelfs in een psychotische episode zitten. GGZ-hulp of -aanmelding is verstandig. Jullie moeten niets doen...dat kun je niet en dan is het verstandig professionals in te schakelen of te zorgen dat zij naar een GGZ-instelling gaat voor een intake. Misschien samen met jou? Oh ja: je NIET schuldig voelen...zij heeft een probleem en het beste wat je kan doen is de juiste hulp voor haar mobiliseren. Maar...zij moet het uiteindelijk wel zelf accepteren...
Succes! mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Vermoeden .


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs