Vermoeden

by A
(Haarlemmermeer, Nederland)

Wij zijn gevraagd door iemand die het moeilijk had om haar vertrouwend persoon te zijn. Ik ben zelf niet zo sterk en stress is funest en in 1e instantie heb ik dat geweigerd maar ze was een volhouder en zou het oppervlakkig houden. Maar ze pushte, duwde en trok aan van alles. Wat zij wil dat moet gebeuren. Ze maakt ook iedere dag wel iets mee. Uiteindelijk vermoed ik dat ze BL heeft. Ze kan ook super lief zijn maar over de top. Ze zegt dan hoeveel ze van ons houdt en hoe dankbaar ze is maar dan ook vaak. Ze wil steeds knuffelen maar wij zijn niet zo. Een knuffel is leuk en fijn maar niet zo vaak. Dan merkt ze dat het niet gemeend is en van 1 kant komt. Ze heeft ook humor dus we lachen veel maar ze is ook erg druk. Ze kan niet tegen stiltes. Ze zegt ADHD te hebben. Dat kan maar ze heeft ook alle symptomen van BL. Door haar geduw getrek en gepush raak ik geïrriteerd en komt dat tot conflicten. Ze zoekt ook steeds bevestiging en hoort je uit. Vorige week was ze boos op me en belde ze mijn man die ze stijf vloekte toen. Ze heeft haar excuus aangeboden maar komt er steeds op terug omdat ze twijfelt aan ons. Ze heeft ook soms waanideeën. Dan ziet ze ogen of geesten of laatst een kind die van de brug sprong en dat was het moment dat ik haar vertelde van mijn vermoeden dat ze BL heeft. Ze schrok daar erg van en zei iedereen zegt altijd dat ik gek ben maar ik zag het echt. Ik kon niet tot haar door dringen maar ze verzwijgt nu dat ze angst heeft voor wat ze ziet. Want die angsten heeft ze ook steeds gehad.

Nu hebben we sinds een paar dagen geen contact meer omdat ik gezegd heb dat het alleen nog over haar gaat de laatste 3 mnd en het best zwaar is voor mij. En dat trekt ze zich natuurlijk aan maar ik trek het niet meer. Met als gevolg dat ik me schuldig voel want we hadden beloofd haar niet in de steek te laten. En als zij zich niet wil laten testen krijgt ze ook geen inzicht in haar denk en zienswijze. Graag advies hierin. Ik had het plan te stoppen maar dat brengt weer veel schade aan haar.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs