Comments for Waar ben ik in beland

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Nov 03, 2017
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

dag M,

als het een narcistische stoornis is dan moet je niet geloven in dat hij van je houdt...alleen al het feit dat hij jarenlang liegt tegen je is een directe reden uit deze relatie te stappen. Ik raad dringend aan nooit aan hem vast te komen zitten, zeker niet financieel, tenzij je een hel in wilt stappen.
Geef een duidelijke boodschap: ga in therapie en laat in daden zien dat je verandert want anders ben ik over x tijd echt vertrokken.

Als jij er zelf voor blijft kiezen om zó met je te laten omgaan dan raad ik aan dat jij ook in therapie gaat...dat je dit namelijk toelaat zegt iets over wie je zelf bent.

mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Waar ben ik in beland.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs