Waar ben ik in beland

by M
(Heemstede)

Mijn partner blijkt flink wat trekken van narcisme te hebben. Liegen, manipuleren, egoïstisch handelen. Na 2 jaar kom ik erachter dat hij mij emotioneel de gehele relatie heeft bedrogen. Hij komt uit een narcistisch gezin dus in hoeverre kan ik hem dit kwalijk nemen?


Ik voel me ontzettend hopeloos, ik wil hem zo graag helpen maar ik lees overal dat dit vrijwel kansloos is. Hij is nog nooit agressief tegen mij geweest terwijl ik behoorlijk wat temperament heb en wij al ruim een jaar samenwonen. Ik voel mij niet onveilig bij hem, alleen op emotioneel vlak. Zelf ben ik erg gevoelig en het kwetst mij tot in het diepste van mijn ziel dat er zo hard, voor zo lang in mijn gezicht is gelogen. Ik dacht echt dat hij anders was maar helaas op geen enkele manier te vertrouwen.

We stonden op het punt om groter te gaan wonen, iets wat wij zonder elkaar niet kunnen betalen. De kans dat ik terug moet naar mijn ouders omdat het weer misgaat is groot, dat begrijp ik heel goed. Ook lees ik overal dat narcisten “altijd” hulp zoeken bij het stellen van een ultimatum.

Ik vraag mij af of ik trek aan een dood paard. Ik ben zo ontzettend moe en kan er niet eens om huilen, ondanks de triestheid van deze situatie. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in het feit dat hij wil veranderen maar tegelijkertijd, waarop is dat vertrouwen gebaseerd

Ben ik nou zo dom, of is hij nou zo slim. Kan hij zoals hij zegt daadwerkelijk van mij houden? .

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs