Wat je voelt, komt van hun, niet van jou

by Anoniem
(Nll)

Hallo. Ik wil kwijt dat borderliners goed zijn in het bewerken van je geest. Ze zijn de een na ergste mensen die er zijn, op narcisten na. Kijk eens naar de filmpjes van Petra van Deijl op YouTube. Daarin vertelt ze precies hoe doortrapt ze kunnen zijn. Zij vertelt over narcisten maar borderliners kunnen er ook wat van. Slachtoffers hiervan denken soms aan zelfmoord. Dit heeft te maken met de gedachte dat je geen bestaansrecht hebt maar dat komt omdat de borderliner er zelf zo over denkt. Daarom kunnen ze dit jou geven. Alles wat jij als slachtoffer voelt aan negativiteit, kan de borderliner jou geven omdat hij de rechtmatige eigenaar is van deze rotzooi. Iemand in dit forum, die zelf toegaf een borderliner te zijn, vertelde dat jij als slachtoffer niet moet liegen want dit hebben ze zo door. In dat geval dan pakken ze je drie keer zo hard terug. De waarheid is omdat ze zelf liegen aan de lopende band en als jij een keertje liegt, dan zien ze hun eigen fouten in jou terug. En dat moet je levenslang aanhoren. Zo weet ik meer over spiegelen, projecteren, gaslighten, soulmates, pseudologia phantastica, flying monkeys, en weet ik veel. Het zijn meesters om je kapot te maken. Alleen mijn borderliner heeft een probleem. Ik heb hem door. Daardoor doet het mij niets meer. Groetjes en sterkte.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs