weet niet of mijn partner en of ik zelf narcistisch zijn ?

by AK
(België)

Ben een vrouw van 54 jaar en nu 28 jaar getrouwd, en heb een chronische ziekte fibromyalgie en artritis pijnen.En last van depressies en soms stress wat dan weer maagaanvallen veroorzaakt, de pijnlijke maagaanvallen vroeger nooit gehad voor ik mijn partner leerde kennen, mijn partner heeft mij voor de tweede keer respectloos behandeld zeggen van gebeurt nooit weer en toch weer gebeurd. Inmiddels is mijn zelfrespect zo omlaag gegaan dat dat mede oorzaak is dat we nu ook geen sex meer hebben, ook met het sex is het een keer gebeurd dat onder het vrijen ik emotioneel werd en begon onder het vrijen te huilen, hij richtte zich puur op dat moment op zijn eigen genot maar zag op dat moment niets aan mij, en vroeg niet even van wat er was en hoe en waarom.


Ben nu bang dat ik weer emotioneel gekwetst wordt als we sex zouden hebben. Ook heeft hij mij in het verleden altijd laten merken met als ik wel eens kritiek ergens op had, dat hij mij liet voelen dat ik de schuldige ben, en ik ga ook inmiddels geloven dat dat zo is. Ook paar keer gebeurd met een woede aanval van hem, dat hij een voorwerp naar mijn lievelingsinstrument heeft gegooid maar gelukkig niet is beschadigd. En ook eens een kopje naar mij toe heeft gegooid ook gelukkig goed gegaan, het zijn vooral voorwerpen wat hij gebruikt, mij persoonlijk een tik geven is gelukkig nog nooit gebeurd. Nu ben ik twee maanden in Thailand ook met zijn goedkeuring, omdat uit te proberen of ik mij beter voel met de warmte en zon.En nu ik hier in Thailand zit moest hij mij vertellen dat zijn vrouwelijke collega in vechtscheiding zit, en dat ze haar problemen nergens nergens kwijt kon aan andere collega's, en dat terwijl er gewoon op het werk een deskundige voor zit. Mijn partner heeft toen gezegd dat zij mocht wel tegen hem aanpraten als daar behoefte aan was, dat heeft ze gedaan met als gevolg dat mijn partner heeft haar aangeboden om samen te gaan eten koken, zwembad, tv kijken ze moest maar kijken waar ze zich goed bij voelde en nu zijn al die goede bedoelingen, hij zegt tegen mij het waren goede bedoelingen. Ondertussen begin ik steeds meer te twijfelen, en het vertrouwen raakt op.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs