werkt niet bij een echte narcistische persoonlijkheid met anti sociale trekken

by gewoon iemand
(nederland)

Hallo,


Ik heb echt alles geprobeerd ook alles wat hierboven staat bij mijn ex. Je mag niet schreeuwen het beste is vriendelijk zijn.

Alleen dan kan de narcist veranderen schrijf je. Een echte narcist heeft een persoonlijkheidsstoornis en verandert NOOIT. Als je niet bruikbaar bent gaat de narcist een volgend slachtoffer zoeken en begint alles van voor af aan. Als een narcist geen slachtoffers kan vinden dan houdt ie op omdat er niets is. Maar zodra er zich weer 1 aandient begint ie weer (ik praat over hij, omdat mijn narcist een hij is, maar het kan evenzogoed een zij zijn). Als je zegt je doet me pijn dan kreeg ik te horen dat is dan jammer voor je of ik was volgens hem aan het manipuleren. Andersom hoef je niet te zeggen tegen hem dat ie aan het manipuleren is want dan is het hek van de dam.

Als je 60 keer vriendelijk blijft dan ga je de 61ste keer schreewen als al zo lang het bloed onder je nagels word weggehaald.

Ik begin te merken dat de narcist alleen de taal verstaat die hij of zij zelf gebruikt. Hem of haar dus ook bang maken en dreigen en roddelen (natuurlijk alleen over hem). Maar best is zo snel mogelijk maken dat je wegkomt als je kunt liefst zo ver mogelijk ervandaan. Omdat hij of zij zelf angstig is houdt ie anderen onder controle door bangmakerij en door maipuleren. Hij beschuldigt je toch al overal van wat je niet eens doet. Kun je net zo goed wel die dingen doen waar hij je van beschuldigt. Gewoon net zo keihard optreden als hij. Echter, als je baas zo is en je omstanders bang, ga dan maar solliciteren naar een andere baan. Daar ben ik het wel mee eens hierboven. Maar de rest werkt niet bij deze kwaardaardige gestoorde mensen. Het werkt zelfs averechts bij echte narcistische persoonlijkheden. Bij degenen waar het wel werkt is het geen narcistische persoonlijkheid, maar hooguit iemand die beter onderwezen moet of hooguit een beetje moeilijk persoon. Een narcist veranderd NOOOOOOOIT.

gewoon een vrouw die de pech had om piepjong in handen te vallen van een etterende puist van een narcist

O en nog een ding: Er is maar 1 positieve kant aan een narcist en dat is als je er los van bent je jezelf ongelofelijk goed leert kennen en dat is een zeer plezante eigenschap.

Overigens ben ik het volkomen eens met wat Isabel uit Brabant schrijft. Als je iets doet doe het dan voor jezelf en niet om te proberen de narcist te veranderen, want dat is een put zonder bodem.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs