Comments for zelf narcist?

Average Rating starstarstar

Click here to add your own comments

Mar 27, 2012
Rating
starstarstar
verhaal stopt, nieuw leven kan beginnen...
by: Feri Kovács

Dag Masja, goed dat je een en ander uitschrijft hier maar eigenlijk is deze site niet bedoeld voor een eigen blog met je eigen verhaal. Je hebt al veel verteld en nu zou ik dit willen stoppen. Je herhaalt namelijk veel en dat kan ik best begrijpen omdat je je verhaal kwijt wilt. Maar... er zijn best psychologen te vinden die je wel willen helpen denk ik. Jouw verhaal dat jij de stoornissen opgelegd krijgt die je moeder heeft geloof ik niet. Zo werkt het niet. Narcistisch kun jij met je verhaal zo niet genoemd worden. Ik raad je aan om toch zelf een psycholoog te zoeken en al jouw schrijfwerk aan hem/haar te laten zien. Wil je dat niet meer dan kun je een en ander voor jezelf uitschrijven (maar niet meer op deze site). En lees ook de reacties van andere lezers, met name die van "er is nog hoop". Ze kunnen je tips geven. Daarnaast zijn er boeken genoeg om je eigen leven weer op te pakken. De boeken van Fred Sterk en Sjoerd Swaen zijn vaak erg goed om te lezen en je eigen leven te verbeteren. Want...wát je ook hebt meegemaakt: jij kunt dit zelf wel weer oppakken. Ik merk in jouw verhaal dat je teveel je moeder de schuld geeft en zelf niet probeert afstand te nemen van je verleden. Je moet namelijk na mishandelingen altijd een nieuw leven zélf oppakken.
Mocht je contact met andere lezers willen dan kan ik je de mail-adressen van hen geven...maar uitsluitend als deze lezers dat zélf willen. Ik zal ze dat kunnen vragen.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to zelf narcist?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs