Zo herkenbaar

by Lisa
(Holland)

Als ik deze verhalen lees is het net of het over mezelf gaat. Zo herkenbaar. Mijn man is ook een rasechte narcist. 20 jaar dag in dag uit in spanning leven. Jezelf elke dag moeten verdedigen, bewijzen, strijden en lijden. Want dat doen slachtoffers van een narcist. Ik zit er nog middenin. Ik heb nu uitgesproken dat ik definitief bij hem wegga. Het is 3 jaar geleden bijna mn dood geweest. En vanaf die tijd geef ik mijn grenzen aan. Ik eerst en dan de rest. Maar dat accepteert hij niet. Nou erg jammer dan. Ik ga niet tot mn dood met hem verder leven. Vanaf dat moment zie je elk uur het patroon voorbij komen. Eerst heel zielig doen (reageer ik niet op)Dan komt de agressieve man tevoorschijn (reageer ik nog niet) Het zwijgen en dan net of er niets aan de hand is. Hij is in paniek en haalt alles uit de kast om te paaien. Ik kan bij wijze van de hele wereld krijgen. Nee dit keer hou ik mn poot stijf. Hij is ziek en er is geen middeltje voor. Zo ziet hij het niet maar wij weten beter. Gaat maar op een onbewoond eiland zitten met alle andere narcisten. Kijken of ze het dan nog leuk vinden.

Ik wens iedereen heel veel sterkte en wijsheid en liefde toe.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs