zo zijn er dagen is hij heel lief en zo zijn er weeken leef je in een hel

by silvia
(apeldoorn)

ik heb hem 2jaar geleden leren kennen , lief zorgzaam behulpzaam,tot dat ik met hem ging samen wonen. pfffff. ik zag verandering in zijn gedrag, zo is er niks aan de hand. en als een blad aan de boom .loop als een gek door het huis heen niks deugt, alles is vies iedereen heeft het gedaan gooit met deuren schelden. is dan ook agressief.toen ik dat voor het eerst mee maakte had ik zoiets van wat is dit dan, ik deugde niet en had al met zijn vriend in bed gelegen want hij kijkt zo naar me.en hij is heel argwaanend, vertrouwt niemand. zelfs mensen die hem heel dicht na staan zijn slecht, ik moet dan wel oppassen dat ik niet in zijn gedrag mee ga. is ook bijna niet vrolijk ziet overal wel iets achter. en heel vaak hou je wel van mij. Misschien span ik wel samen met mijn x slaat echt nergens op .je kunt hem dan weer voor de zoveelste keer uitleggen .waarom denk je dat ik mijn huis op heb gegeven en veel spullen moest achterlaten en uit arnhem weg ben gegaan ik heb alles op gegeven om samen een toekomst op te bouwen ,ik zal het kort houden maar ik kan er een boek over schrijven en of ik bij hem blijf . mijn gevoel zegt van niet . Onmogelijk want je kunt er ook zelf aan onder door gaan en daar pas ik voor ,

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs